Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Partnernetwerk

Je wilt graag aan de slag als engineer en kan geen geschikte engineering vacatures vinden. Dan biedt EngineersOnly de mogelijk om je profiel te plaats waarmee je gevonden wordt door interessante technische werkgevers. Naast het feit dat werkgevers die op EngineersOnly in de CV database aan het zoeken zijn, beschikt EngineersOnly over een uitgebreid partnernetwerk van technische websites. Dit betekent dat uw CV niet alleen via EngineersOnly gevonden wordt maar op basis van relevantie ook te vinden is op diverse andere websites zoals JobTec, InfraMatch etc.

Technische partnersites
Het brede partnernetwerk bestaande uit branche- en beroepsverenigingen, vakbladen, portals en vacaturesites zorgt voor een optimaal bereik onder technici. Door speciaal ontwikkelde koppelingen worden vacatures aan de hand van geselecteerde werkvelden doorgezet in ons netwerk.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Plaats dan direct je CV online en laat je vinden door interessante werkgevers.

Vacatures via social media
Als technische vacaturebank is het uiteraard ook belangrijk om aanwezig te zijn. Ook hierbij vinden wij het van belang om kandidaten gericht te bereiken. Daarom worden vacatures door middel van 15 verschillende twitterkanalen verspreid. Deze kanalen zijn ieder gericht op specifieke sectoren. Infra, milieu, water, engineers zijn een paar voorbeelden. In totaal hebben deze kanalen inmiddels meer dan 22.000 volgers. Op deze manier heeft JobTec optimaal bereik via social media.

Overzicht technische twitterkanalen:
Ben je nu niet actief op zoek naar een nieuwe baan in jouw sector maar wil je wel graag via twitter op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dat kan natuurlijk ook.
Hieronder zie je een overzicht van al onze twitterkanalen inclusief het aantal volgers per kanaal. Uiteraard veranderd het aantal volgers constant. Om die reden zijn er afgeronde aantallen vernoemd. Klik op een van de onderstaande kanalen om deze te bekijken. Meer weten over onze social media kanalen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

~ 2.300 volgers @JobTec
~ 2.400 volgers @Jobtecvacatures
~ 3.900 volgers @Bouwmatch
~ 500 volgers    @Chemievacatures
~ 1.000 volgers @Ingenieursjobs
~ 1.100 volgers @Infravacatures
~ 2.000 volgers @MilieuJobs
~ 900 volgers    @MilieuMatch
~ 1.100 volgers @Railvacatures
~ 800 volgers    @Watervacatures
~ 1.300 volgers @Inframatch
~ 2.800 volgers @Werkintechniek
~ 700 volgers    @Watermatch
~ 400 volgers    @Instalvacatures
~ 500 volgers    @Werkinelektro