Bouw

20.04.2012 Ballast Nedam versterkt positie met overname van Bouwbedrijf van Bree

Ballast NedamBallast Nedam heeft overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Bouwbedrijf van Bree te Someren.

Het betreft ondermeer de overname van 15 projecten met een volume van ongeveer EUR 20 miljoen en de Bouwservice vastgoedonderhoudswerkzaamheden. De werkgelegenheid voor circa 20 medewerkers blijft hiermee behouden. De overgenomen activiteiten van Bouwbedrijf van Bree worden geïntegreerd in Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling regio Zuid te Eindhoven.

De overname van de activiteiten is een waardevolle versterking van Bouwborg in de regio's Brabant en Limburg. Bouwborg is een landelijk dekkend netwerk van Ballast Nedam actief in onderhoud, renovatie, service en restauratie. Het bedrijf is partner van woningbouwcorporaties en institutionele beleggers voor het bouwkundig en technisch onderhoud aan hun vastgoed.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. De onderneming is met (integrale) projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden van mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief in een aantal expertisegebieden. Ballast Nedam levert project-, proces- en contractmanagement in de fasen ontwikkeling, realisatie en beheer. Daarnaast levert de onderneming specialistische kennis en (deel)producten. Ballast Nedam is genoteerd aan de NYSE Euronext-beurs in Amsterdam. Het aandeel is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index. Voor meer informatie kijk op http://www.ballast-nedam.nl.

(c) ANP 2012, alle rechten voorbehouden

Deel dit artikel:


Meer nieuws


Oudere artikelen...

Vacaturebank

 

Je nieuwe baan

werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
Totaal vacatures: 23, nieuw deze week: 6
De meest recente vacatures
>

Senior adviseur stedelijk water

Wareco Ingenieurs - Deventer
>

milieukundig begeleider (MKB) bode...

ECO-job - Noord-Brabant
>

Junior mechanical engineer

Continu - Arnhem
>

Storingsmonteur Werktuigbouw

V-NOM l Bemiddelaar in de Techniek ...
>

1e Monteur WTB (Piping)

Quick Uitzendburo Sneek - Groningen
CVbank

 

Je nieuwe collega

werkveld
niveau
regio
trefwoord
> uitgebreid zoeken
De meest recente CVs
>

Projectmanager / BIM Engineer / Bou...

HBO
>

BIM modelleur

HBO
>

analytisch chemisch research analis...

HBO
>

Chemical Engineer (BSC.)

HBO
>

ecoloog / milieukundige

WO
MilieuMatch.nl - vacaturebank voor milieu specialistenBouwMatch.nl - vacaturebank voor bouwspecialistenInfraMatch.nl - vacaturebank voor Infra specialistenWater-Match.nl - vacaturebank voor water professionalsChemieMatch - vacaturebank voor Chemie professionals